Lite blogglyst

Hei! Har virkelig ikke blogglyst for tiden så sorry for det. Hele klassen var jo på tur til Åre fra mandag til tirsdag. Det var en kjempekoseligtur men veldig kort. Tok heller ikke så mange bilder, sorry.

Senere i dag skal jeg på trening, så snakkes !

Er med i fotokonkurranse

Hei ! Er med i en fotokonk på http://torhiiild.blogg.no/.

Jeg deltar med disse bildene:


Er du med i konkurransen ?

Noen bilder

Hei ! Nå er Frida her og vi skal snart gå ut siden det er 24 grader og sol :) Kameraet mitt har forresten klikka litt så sorry hvis jeg ikke tar så veldig mange bilder. Legger bare ut noen bilder jeg tok i går:


Frida sin sko :)

Blir nok ikke noe blogging de neste dagene, siden vi skal på klassetur til Åre ♥

Cupcakes

Hei hei! Været har vært så utrolig bra i det siste, sol nesten hele tiden. Og i går jeg jeg på bursdag til Angelica. Kjempekoselig♥
I dag var jeg til Thea og i lagde cupcakes. Har aldri lagd det før, men de ble kjempegode, men utrolig kvalme også.
Hadde tilfeldigvis med kamera, så et ble noen bilder :-)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen og spist sushi. Nam!


Så flink jeg er :P

Sushi


Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

Har du lagd cupcakes før ?

Må gjøre video?

Heisann!
Jeg hater at jeg hele tiden skriver "Sorry for så lite blogging", så derfor blogger jeg om noe annet :-)
Har vært nesten sommer i helga. Vi var en tur på Stokkøya i går og det var kjempefint der! Pluss at det var 21 grader. Mens nå har det nettopp regnet og det er skole i morgen, topp !

Har vært med Frida i hele dag (nesten) og vi lagde en liten mågjøre video. Legger den kanaskje ut bloggen, men ikke forvent noe stort (hehe) for den er egentlig litt dårlig :) Men skal jeg legge ut videoen på bloggen ?


Har du noe tips til hav vi kan gjøre i neste må gjøre video?

 

Soool!

Hey hey! Ja, litt lite blogging i det siste kanskje? Blogglysten er ikke helt på topp, sorry. Og så har jeg hatt andre ting å gjøre som å være med venner, cup og lekser.

Ihvertfall så ar det vært sol i dag. Utrolig bra at våren begynner å komme nå. Er så lei av å gå med uggs og tjukk jakke at det går ikke an!


Hehe, ikke så mye sol på bildet her da men ....

Hva har du gjort i dag ?

Så søt video

Hei! Var litt med Maria, Frida og Thea i dag. Vi hadde det kjempekoselig ♥ Gidder ikke skrive ned alt vi gjorde for det blir bare kjedelig med detaljer...

Forresten så fant jeg en  video av en gutt som sang just the way you are-rap til lillesøsteren sin med downs. Kjempesøt !Hva synes du om videoen ?

Bare glem overskrifta...

...kommer ikke på en bra en uansett:-) Heisann. Jeg og Frida ble med Thea hjem etter skolen i går og lagde boller. Nam! Thea greide selføleglig og riste melkekartongen når toppa ikke var på så det sprutet melk over (nesten) hele kjøkkenet :) Vi holdt på å le oss ihel.

Skulle egentlig poste dette innlegget i går, men så glemte jeg det heelt. I dag skal jeg til Thea og senere på dagen skal jeg lage middag så blir kanskje litt blogging i kveld eller no..

Hva skal du gjøre i dag ?

Oppskrift på frappucchino

Hey hey!
Synes frappuccino er sinnsykt godt, så derfor tenkte jeg å dele oppskriften med dere ! Dette trenger du:


Isbitene er ikke med på bildet

Til ca. 4 glass:

1 1/2 dl melk
1 kopp med isbiter
4 kuler vaniljeis
Krem
Sjokoladesaus eller hakket sjokolade

Du starter med å lage kaffe. Kaffen setter du i kjøleskapet til den blir kald. Så når det er klart er det bare å hive alt oppi en blender :-) hehe.. Så kan du sprute på krem og sjokoladesaus. Jeg strødde på hakket sjokolade istede.

Kjempegodt ♥

Har du lagd dette før/skal du lage det ?

Noen som kan lage header til meg ?

Da har jeg endelig blitt ferdig med (hvertfall litt) av leksene, så jeg gidder ikke gjøre mer før imorgen.. Også lurte jeg på en ting. Kunne noen av dere laget en header til meg, siden jeg suger i det selv. Trenger ikke å være en sånn skikkelig avansert en, bare en vanlig enkel en. Hadde blitt kjempeglad hvis noen kunne lage en ♥Kan du lage header til meg ?

(Du må selfølgelig ikke)

Nytt design

Hei! Jeg skal begynne (hvertfall prøve) å blogge igjen. Så jeg fikset et gratisdesign fra bloggen til idawisth. Så nå har jeg fått bilbake blogglysten litt. Vet jeg ikke har noe header men jeg får ikke til å sette den inn. men skal prøve å få fikset det snart. Siden jeg ikke har blogget i det siste har jeg heller ikke rukket å ta så mange bilder, men skal gjøre det etterhvert :-)

Toilldag

Hei! På starten av dagen i dag spilte vi en håndballkamp mot sverresborg og etter det dro jeg til byen med mamma og pappa. Vi spiste lusj på sushi-resturant. Det var kjempegodt <3

Og siden det er toilldag i Trondheim i dag fikk jeg noe på salg. Hehe !


Lommebok fra Pryd pop up. Halv pris

Øredobber fra Pryd pop up. 125 kr

Ok, vet dette ble et utrolig kjedelig innlegg, men måtte bare oppdatere litt :)

Hva har du gjort i dag ?


ny ring

Hva synes du ?

Minner

Hei! Vi har fått ny pc (eller pappa sin gamle jobb) som er mye raskere nå så derfor er jeg på den nå. Bildene og videoene er jo på den fra før så jeg bladde gjennom de nettopp og fant utrolig mange gode minner fra leirskolen, sommeren osv.

Tenkte bare å vise dere noen av videoene og bildene :-)

video:video og bilder 013

Vet det ikke går an å se den, så du kan trykke på linken for  å se den: http://smiileey.blogg.no/1272634441_videoblogg_leirskolen.html 
Utrolig mange gode minner ! Ønsker jeg kunne opplevd de samme tingene en gang til, det var så koselig.

Har du mange minner ?

Jeg vil lese DIN blogg

Vet bloggen min er helt "%=`&#@ for tiden, men jeg har ikke blogglyst og hva skal jeg blogge om ???

Ja, siden det ikke skjer så mye i livet mitt akuratt nå, har jeg ikke så mye å blogge om, så derfor vi jeg heller lese blogger. Derfor kan du bare skrive bloggadressen i kommentarfeltet (hvis du har) så blir jeg kanskje fast leser og legger selfølgelig igjen en kommentar.

Siden jeg har vært så drålig til å ta bilder i det siste legger jeg ut noen fra Lanzarote-turen i Januar.


Utsikten fra flyet (er ikke sikker om dette er Lanzarote engang,haha)Litt kjedelig å sitte på flyet i 6 timer, så derfor tar jeg bilder av alt ...
Gidder ikke å legge ut flere..

Hva synes du om bildene?

Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så besøker jeg bloggen din :)

Tilbake på skolen....

Ja, da var vinterferien over.. Har hatt det veldig koselig vinterferien med Frida og Maria. Har egentlig helt glemt at jeg har en blogg, så da jeg gikk inn på den nå og så at jeg hadde lagd ut gamle outfits tenkte jeg: Har jeg ikke blogget siden det ?!!?

Ihverfall så har Frida, Maria og jeg vært på kino og overnattet hos meg. Blogglysten er liksom ikke helt på topp, men skulle ønske den var det.Har ikke tatt noen nye bilder i det siste, så ett bilde fra 80-tallsbursdagen til Thea
Forresten så har Thea bursdag i dag, gratulerer med dagen <3

Ok, dette ble et utoooolig dårlig innlegg!!!

Trolljegeren

Hei! Har hatt en morsom dag med Maria i dag. Kom til henne på starten av dagen og så Trolljegeren, den filmen.. Det var sånn passe bra, men litt ekkel. Etterpå dro vi ut på isen med hunden og hadde det kjempemorsomt. Så dro vi opp til meg å skiftet og dro på trening. Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av og ............... blogger.

Har vært skikkelig dilla på sjokomelk i det siste, må jo være litt sunn i vinterferien vettu :)

Har du sett trolljegeren ?

Hjemmelaga knekkisLagde knekkebrød i går kveld. De er kjempegode og samtidig sunne. Vi lagde det i mat & helsen i fjor, og har lagd det veldig mange ganger etter det. Du kan finne oppskriften her (link)

Har du laget hjemmelaga knekkebrød før ?

Blogger fra ipad

Hei ! Er til Ingrid nå. Hun ser på One tree hill, mens jeg er på ipaden :)
Det er så utrolig godt med vinterferie. Må bare nyte det. Kommer kanskje til å blogge litt i kveld, vi får se.

Har du vinterferie?

Keeper'n til Liverpool

Hei! Har hatt en veldig koselig med Frida og Maria. Vi dro på kino og så Keeper'n til Liverpool.Haha, vet den har vært på kino lenge, men vi hadde så lyst å se den! Den var veldig bra, men ikke terningkast 6... Etter det har jeg egentlig ikkke gjort noen ting. Siden jeg ikke har noen nye bilder legger jeg ut traileren til filmen.Den var veldig morsom da :)

Har du sett Keeper'n til Liverpool ?

Vinterferieeeee

Yes! Endelig vinterferie. Denne uka har gått utrolig fort! Senere i dag skal jeg klippe meg (ikke så veldig kort, skal bare stusse) og så skal jeg på bursdag til Thea. og det er ikke hvilken som helst bursdag, kommer til å ta med kameraet på bursdagen, så det blir litt bilder. Hvilken bursdag det er får dere se når jeg legger ut bildene, selv om veldig mange vet det :P

Det første bildet er tatt av Frida :-) Litt mye hår kanskje ?

Hva skal du gjøre i vinterferien?

Frida er heeeer

Hei! Som vanlig har jeg ingenting spesielt å blogge om, så legger bare ut noen bilder jeg og Frida tok istad. Prøvde å lage en helt vanlig, enkel header, men gjett hvordan det gikk? Ikke så veldig bra ....
Mislykka.... av Frida
Koselig at Frida hentet posten for oss da:)

Snakkes!

Valentine's day

Kelseys World pinkamby. Sweet Nothings | Happy Valentine?s Day! Sunday Photo | Estilo Daily Picture | Estilo Lexi ♥ Bee
weheartit

Jepp, i dag er det Valentine's day.. ikke så stort men.. hehe :D
Beklager for lite blogging, men har egentlig ikke så mye blogglyst for tiden. Og de dagene jeg får lyst til å blogge har jeg ingenting å blogge om. Senere i kveld skal jeg hvartfall se kjendisbarnevakten :)

Tips til hva jeg kan blogge om ?

Gaver fra shanghai

Hei! Idag har jeg kost meg i byen med mamma og sønskenbarnet mitt. Hun har vært i Shanghai i ett år og hun hadde med kjempefine gaver da vi møtte henne. Vi dro på IKEA en tur etterpå, kjøpte noen bokser jeg skal ha på rommet mitt og en hodepute, hehe ! Legger ut bilder av det jeg fikk:)
Converse ♥♥Høyttaler til å koble til ipoden

Love Actually

En liten veske med to uglesmykker i<3
Tuusen takk !

Senere i kveld skal jeg bare slappe av med godis og kanskje ordne litt på rommet.

Hva synes du om det jeg fikk ?

Tiffany Alvord

Hei! Skulle egentlig legge ut videoer av Tiffany Alvord for lenge siden, men jeg fikk det ikke til. Men nå skal det nok gå:)
Jeg tenkte bare å vise dere noen videoer av Tiffany Alvord. Det er ei jente jeg synes er utrolig flink til å synge, og hun lgge rut alle sangene hun synger på youtube. Hun har laget noen selv også :)


Love the way you lie


Dynamite


Change - den har hun skrevet selv


Replay

Dere kan finne mange fler videoer av henne på youtube, hvis dere søker på "Tiffany Alvord". Tror hun har lagt ut 64 videoer eller noe tilsammen !

Hva synes du ?

disse bloggene leser jeg

Hei! Tenkte bare jeg skulle vise dere hvilke blogger jeg leser, bare for moroskyld (selv om det ikke er så morsomt) :-)


Annais


l0ve


strawberries98


theeah98


hja


mariehi

karolinedaahl


ylvags


jenneei

+ siljemilf, tcmn, tuvaw og noen på topplista som jeg er noen ganger innom..

Og reej.blogg.no, men fikk ikke til å kopiere bilde :)

Kan du tipse om noen blogger jeg kan lese som jeg ikke skrev opp?

TUSEN TAKK!

Hei! Thea sendte meg en mail i morges der hun hadde laget en header til meg. Tusen tusen takk <3


Dere kan gå innom bloggen hennes her : http://theapusen.blogg.no :)

I dag aner jeg egentlig ikke hva jeg skal gjøre. Eller litt senere i dag skal jeg på middag til farmor. Og så skal jeg prøve ut en ny ting jeg har fått, blogger mer om tingen i dag eller i morgen!

Hva skal du i dag ?På eplehusetHei! Jeg og Frida er i byen for å finne morsdagsgave :) Eller, vi har alledrede funnet da. Skal snart hjem!

Snakkes !

Frida in the house

Hei! Som dere sikkert ser har jeg begynt litt med designet, men jeg er langt i fra ferdig. Gidder ikke å gjøre så mye akkurat i dag, siden Frida er her. Vi har ledd oss ihjel tuuuuusen ganger, og holder på akkurat nå! Vi mister pusten, og det er ikke tull, haha :P

Siden jeg ikke har startet med å blogge enda, kunne dere skrevet i kommentarfeltet hva dere vil jeg skal blogge om, som f. eks. outfits, andbefalinger osv...


Gammelt bilde!

Nå må jeg avslutte innlegget, Frida trykker og trykker på ø-tasten ! øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø ( ok, Frida fikk det som hun ville)

Noe dere vil jeg skal blogge om ?♥

Ny blogg

Hei! Jeg er ein jente fra Trondheim som digger venner, spille håndball, ta bilder og mye mer. Jeg har hatt andre blogger før, men tenkte jeg skulle lage en ny, siden jeg er ikke så fornøyd med den bloggen jeg hadde nå.Jeg blogger for det meste om hverdagen min, har noen ganger andbefalinger, outfits og konkurranser. Hvis det er noe mer du vil se  på bloggen min er det bare å kommentere så kan jeg kanskje lage en innlegg om det :)

Håper du vil lese bloggen min ♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Velkommen!
Hei! Jeg heter Sigrid og er 12 år. Jeg tar liker å ta bilder, spille håndball og være med venner.

arkiv


Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011

kategorier


20 days
Blogg
Foto
Leserspørsmål
outfits
Sanger
Ukas sang
Videoblogg

favoritter


blogg.no
Juliatn
l0ve

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits